Post by thitemoxidec on Feb 15, 2022 11:22:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ فعال کردن تقلب ها ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
من واقعا از این بازی لذت بردم. من تقریباً هر روز آن را بازی می کنم. اما جدیدترین به روز رسانی مشکل پخش نشدن تبلیغات برای پاداش را برطرف نکرده است. چند روزی است که نمیتوانم تبلیغات را پخش کنم و این باعث میشود ارز چند برابری دریافت نکنم. جواهرات برای چالش ها. و تماشای ویدیو برای دریافت ماموریت پولی، بنابراین من نمی توانم ماموریت های روزانه را تمام کنم. امیدوارم این مشکل به زودی برطرف شود زیرا نتوان از این بازی بیشترین بهره را برد، یک مشکل واقعی است
٪$=££
بد نبود
به نظر من این بازی واقعا سرگرم کننده است که چگونه می توانید به سطوح مختلف ادامه دهید، اما همیشه تبلیغات 30 ثانیه ای وجود دارد و شما فضای کوچکی از حیوانات برای جنگیدن دارید اما برنامه سرگرم کننده 4 ستاره آن
باید اصلاح شود! من قبلا 2 بار از سطح یک راه اندازی مجدد کردم چون بعد از مدتی تمام حیوانات من را می برد و نمی گذارد آنها را ادغام کنم!!! همه اینها بیهوده کار می کنند!
سلام نمیدونم چرا بالانمیاد اسلن باحال نیست😑😑😑😑😑😑 بازی خوبی اما بدیش اینه که نصب نمیشه🤔🤔🤔🤔🤔
بازی عالی! من عاشق طراحی و مکانیک هستم. جمع آوری همه حیوانات بسیار سرگرم کننده است. من دوست دارم حالت جعبه شنی وجود داشته باشد که در آن شما به همه حیوانات دسترسی داشته باشید و بتوانید طرح بندی را برای هر دو تیم ایجاد کنید. فقط چند حشره وجود دارد، مثل بعضی اوقات یکی از حیوانات من ناپدید می شود. علاوه بر این، بازی فوق العاده!
من عاشق گیم پلی بازی هستم اما پس از ادغام حیوانات من همه نقره ای و طلایی هستند که بسیار ناامید کننده است. من واقعاً دوست دارم رنگ اصلی آنها را ببینم. هیچ گزینه ای برای پشتیبان گیری از داده ها وجود ندارد.
تبلیغات ویدیویی نیاز به کار دارد. مواقعی وجود دارد که 2 بار پشت سر هم پخش می شود یا یخ می زند و باید برنامه را دوباره راه اندازی کنم
عالیییییبیبییی حتما نصب کنید
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Головоломки ojr
یک افزودنی توانایی من را برای استفاده از کنترل های پایین صفحه مسدود می کند و از بین نمی رود. 0 ستاره!!! این بازی را دانلود نکنید!!!
گرافیک عالی با حداقل تاخیر دارد، اما ای کاش کارهای بیشتری به جز نبرد انجام می شد، مانند حالت سندباکس یا نبردهای چند نفره.
خیلی خوب. تنها مشکل من این است که بسته کوچک .99 سنت را خریدم و چیزی از آن دریافت نکردم. اما تو به خوبی پول را از کارت من برداشتی. ها اگرچه زیاد مهم نیست. هنوز هم واقعا از بازی لذت می برید.
بازی سرگرم کننده است، اما یک رئیس می جنگد تا حدی شکسته است، رئیس گرسنه ترین اسب آبی است، رئیس درست زمانی مرده است که شما وارد دعوا می شوید که انگار خودش را قبل از شروع آن خورده است.
بازی محشریه عالیه
این بازی خوبیه ولی 9سال به پایین اخه خیلی اسونه
این بازی پتانسیل دارد، اما به نظر می رسد که تمام نشده است، کار زیادی برای انجام دادن وجود ندارد، اگر یک حالت pvp اضافه کنند که واقعا سرگرم کننده خواهد بود.
اصلا این بازی خوب نبود اصلا این بازی رو نصب نکنید خیلی خیلی بده
تبلیغات بازی بسیار زیاد است که قابل پخش نیست. بعد از هر دور، مجبور میشوید در یک تبلیغ ویدیویی اجباری که طولانیتر از دور واقعی است بنشینید، سپس پس از بسته شدن باید منتظر بمانید تا صفحه آگهی دیگر بارگذاری شود تا بتوانید آن را ببندید. حیوانات همچنین حتی یک نوار بهداشتی اولیه ندارند که نشان دهد چقدر به مرگ نزدیک هستند، که استفاده از شفا را به یک بازی حدس زدن تبدیل می کند. حیوانات نیز آمار قابل مشاهده ای ندارند، بنابراین غیرممکن است که بدانید کدام یک خوب هستند یا زباله.
Animal Warfare Strategi rfd
برای مدتی فکر می کردم این یک بازی عالی است، اما در نهایت تکراری شد. از انتظارات من برای یک بازی موبایل فراتر رفت و 5 برابر کمتر از حد معمول اضافه شد. جنبه منفی، بسیار خسته کننده است و پایانی ندارد. ای کاش میتوانستید از سکهها برای ساختن پایگاه خود یا چیزی استفاده کنید، در غیر این صورت تمام کارهای شما ارتقای حیوانات و درختانتان است. آنها می توانند یک خانه درختی برای استفاده جدید از سکه ها اضافه کنند. اگر یک بازی میخواهید که برای همیشه بازی کنید، اینطور نیست، اگرچه شروع واقعاً مناسب است
عالی بود
باحاله😐😐😐
تا اینجا تجربه من خوب بوده است. توانستم درست بپرم و بازی را شروع کنم و این واقعاً تمام چیزی است که به دنبالش بودم. بازی ساده و مفاهیم.
بازی خیلی بدی حوصله سر بر اصلا خیلی مسخره است 😒😒
خوب اما دان نکن خواهش وقت تون رو دارید طلف می کنید چرت ننت حروم رفت💩💩😐😐🤢🤢
سلامبازیخیلیقشنگیهاستنصبکنید😍😍😍😘
عاشق ترین بازی جهانه حتا زورم اومد یک ستاره بدم👎👎👎👎👎
بازی سرگرم کننده است، اما من 250 مورد از چیزهای بنفش را گرفتم و یک بسته کارت فوق العاده خریدم و یک طاووس گرفتم و اکنون ناپدید شد. نه در استابل یا هیچ چیز دیگری.
خوب به جز این آخرین آپدیت، 5 اکتبر باعث شد بازی از کار بیفتد. آن را به روز کرد، از کار افتاد. حذف نصب و دوباره نصب شد، هنوز شروع نمی شود. پس از رفع این مشکل، ستاره ها به 5 ارتقا می یابد.
تا الان بازی فوق العاده ای بود .... 1. من نمیتونم باس بتل ها رو بازی کنم میگه خطای Unexpected. 2. همه حیوانات من سفید هستند... 3. می گوید دشمنان بیشتری نسبت به دشمنان وجود دارند، لطفاً این اشکالات را برطرف کنید.
خوبه ولی خیلی طول میکشه تاحیوانات🐅🐆🐘🦍🦏🦁🐌🐢🐍🐊🦂بگیری
بازی سرگرم کننده ای است، اما ای کاش می توانستید آمار آسیب حیوانات را چه در طول نبرد و چه بعد از آن ببینید.
بازی خوب. من از آن لذت می برم. مشتاقیم بقیه امتیازات اضافه شوند، زیرا تعداد زیادی از آنها هیچ امتیازی ندارند. علاوه بر این، روباهها ممکن است رئیسهای بزرگ را کمی شکسته کنند. روباه من تمایل دارد برای تخم ریزی در وسط رئیس نقب بزند و باعث شود روباه را هدف قرار دهند، اما قادر به زدن آنها نیستند. آخرین شکایت من این است که تبلیغات بسیار غیر قابل اعتماد هستند. 3 تا 4 تبلیغ در هر 5 آگهی بازی را بدون پاداش به من خراب می کند، حتی در لیست ماموریت های روزانه.
Animal Warfare Strategie uwvx
اگر بهعنوان یک بازی طراحی شده باشد که واقعاً میتوانید آن را بازی کنید، نه یک تولیدکننده تبلیغات، یک بازی عالی خواهد بود. من 2 اسب آبی و بسیاری از شخصیتهای سطح بالا را از دست دادهام، زیرا فضا مجاز نبود و من اجازه نداشتم طرحبندی شبکهام را برای پذیرش اسبهای آبی جدید و غیره تنظیم کنم. دیگر طرفدار نیستم.
ریپف ارزان هنر جنگ: لژیون ها. همان سبک بازی با امکانات کمتر. پاسخ برنامه EDIT پست: نه، شما لیاقت امتیاز 5 ستاره را ندارید. دزدیدن مفهوم بازی یک چیز است، اما فراتر از آن، شما بچه ها از اضافه کردن ایده های جدید یا مکانیک بازی خودداری می کنید. شما آشکارا سعی می کنید سبک بازی بازی دیگری را بدون تغییر چیزی فراتر از گرافیک واحد، از بین ببرید. شما بچه ها تنبل هستید و لایق هیچ موفقیتی نیستید.
تبلیغات بازی! وقتی تبلیغات اختیاری بودند خوب بودم، حالا آنها در انتهای بازی، حداقل در اندروید، در حال پخت هستند. هیچ چیز مانند یک تبلیغ دائمی که به پایین صفحه نمایش من چسبانده شده است، لذت این بازی سبک را خراب نمی کند. 1 ستاره برای تبلیغات بیش از حد، +1 برای خود بازی.
بازی شگفت انگیز! تبلیغات می تواند آزاردهنده باشد اما بسیار سرگرم کننده است و من آن را به شدت توصیه می کنم. تنها دلیلی که من 5 ستاره ندادم این است که یک تبلیغ وجود دارد که من را آزار می دهد: تبلیغ rayour و flanigan. من نمی توانم از آن بگذرم، بنابراین باید برنامه را ببندم و دوباره باز کنم که آزاردهنده است. از شر این تبلیغ خلاص شوید من 5 می دهم.
کیفیت هیونا پایینه