Post by thitemoxidec on Feb 15, 2022 11:16:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több aranyat ▞▞▞
▞▞▞ Bike Race:Motorcycle Games 2022 version ▞▞▞
minden alkalommal, amikor megpróbálsz regisztrálni a VIP-re, azt írja ki, hogy feliratkoztam, de továbbra is azt írja, hogy nem vagyok benne a játékban, de a google play-ben azt írja, hogy igen!
Hehe
Jó nagyon
A nagyszerű játéknak nincs értelme, nagyon fiatal voltam, de szeretném, ha lenne mód a gombokkal dőlni, de még mindig egy nagyszerű játék
Ha ezt az alkalmazást szeretné használni, szerezze be IOS-re! Nem tudja használni a párbaj funkciót. Azt írja, hogy "ellenfél keresése". és csak ül ott, amíg azt nem mondja, hogy nincs találat. iPhone-hoz használom és sokkal jobb. Ne költsön egyetlen dollárt sem kerékpárra vagy fejlesztésre, amíg ez meg nem oldódik. Egyelőre időpocsékolás! Már hetek teltek el, és még mindig nincs párbaj. JUNK
Tournament modban arany ládában megadta az egész Maniac-ot beléptem facebookvra utána egyéb okok miatt ujra telepitettem a játékot beléptem a játékban a facebook-ra és nem volt ott a Maniac SEGITSETEK!!!!!
Bike Race:Motorcycle Games Трке rep
De azért még 5 csillagal értékelted xd
Hosszú szünet után újra letöltöttem a játékot. Rengetegszer játszottam vele. Ez a játék nagyszerű volt, amikor új kerékpárokat nyerhetsz teljesítményeken keresztül. Most már nemcsak meg kell vásárolnia a kerékpárokat, hanem előfizetést kell fizetnie, hogy továbbra is használja őket. Kiestem.
8 éves koromban nagyon szórakoztató volt 5 évvel ezelőtt, de aztán a nővérem rákapott a telefonomra és kitörölte, és nem tudtam, hogy hívják, így eddig nem játszottam vele, és még mindig egy kicsit szórakoztató, de most hogy idősebb vagyok, nem igazán szeretem annyira
A hangtervezés borzasztó. A grafika nem jó. A szint kialakítása sem. És bosszantó, hogy ismételten etetni kell az oktatóanyaggal. Ne pazarolja az idejét erre.
Ez egy TELJES szórakozás. Nagyon szórakoztató megdönteni a telefont a kerékpár megdöntéséhez. Van egy hiba, de szeretem. Nagyjából, ha nagyon gyorsan ütöd a talajt, és ferdén a fejed a kerekek alá süllyed, nem pedig felül. De ez nem csak vizuális, hanem befolyásolja, hogyan kapja meg a zászlót. Kérlek, ne javítsd ki, annyira vicces és elképesztő. A versenyek azonban igazságtalanok lehetnek. Mintha egy csillagos versenyen játszhatnék, és csak egy büdös Thunder Phantomot látnék, és olyan lennék, mint a "Miért".
Multiplayer módban általában lelassul és néha szaggat de legalább több időm van reagálni. 4* ezen problémák miatt.
Csodálatos játékot játszanak vele az első nap óta, bárcsak megkaphatnád a szuperbike-ot és más menő motorokat anélkül, hogy fizetnél, de ez egy klassz játék, nincs késés, nincs hiba, és offline is jó!
FIGYELMEZTETÉS, ez a játék azt mondja, hogy „ingyenes”, NEM 99 GBP-t fizettek ki az egyéves előfizetésért, és megtagadták a visszatérítést (nem tudom, amíg nem ellenőriztem a bankszámlakivonatot). Ha nem mondja le, ezt az összeget MINDEN évben megterheljük. TELJESEN SZOKKOLÓ!!!!
Bike Racing 2021 - Offline Racing Games 700119 Apk letöltés. ... Alkalmazás készítője, Game Wacky ... Moto Rider ... Real Racing .
Túlságosan rámenős a hirdetésekkel, játszhatsz egy darabig, amíg nem jutsz tovább fizetés nélkül. Eltávolítás most, hogy már nem tudok készpénzzel játszani, lol egy játékért...
Az összes szint nagyon érdekes.💖A játék grafikai minősége nagyon szép. De elég kemény és érdekes.
A kezelőszerveket nem lehet megváltoztatni, csak a billentés utálom a döntés módot
Mit jelent az hogy "Ervenytelen letoltesi URI"?? mit kell ellene tenni??
Szeretem a munkát, az erőfeszítést és az irányítást, de ez eljut arra a pontra, ahol dühöt vált ki a későbbi szinteken.
Ez egy jó játék, de a legtöbb és nagyon sok nehézséggel rendelkezik a szinteken
A játék szórakoztató és nosztalgikus számomra, de jobban elmarad, mint egy igazi igényes játék egy krumpliban. Tehát egyáltalán nincs optimalizálva, és úgy érzem, mintha egy diavetítést néznék. (Van egy elég "marha" telefonom)
hetek óta nem gyűjthet ajándékokat párbaj módban. de természetesen az idegesítő reklámok gond nélkül jönnek
Ez egy jó játék,csak egy kicsit nehéz a multiplayer.Ezért csak 4*.
Ez egy klassz játék........ rengeteg kerékpár van benne, és nincs sok kiegészítője, nagyon kényelmes és online is működik....... Ez egy csodálatos játék. 4-re értékelem, mert elég nehéz összesen 3 csillagot kapni. Köszönöm!
Rakat szar mindig kidob ez a fos !!!!
Imádom ezt a játékot, de van valami, amin változtatni kell, ha többszereplős játékot játszol, miután a játék befejeződött, továbbra is azt a motoros hangot szólaltatja meg, amit a játék használ, és élvezd a játékot, és érezd jól magad! 😜
Régen szerettem ezt a játékot, de most, amikor meghalok, megmutatja a dőlést, menj és fékezek állandóan. Annyira bosszantó, és nem tudok átmenni a hurkon anélkül, hogy meghalnék. Szuper csalódott.
1 Moto X3M kerékpárverseny játék; 2 Bike Race: Motorkerékpár verseny; 3 Forgalmi Rider; 4 Mad Skills Motocross 3 ... Moto X3M Bike Race Game képernyőkép.
Motocross Beach Bike Stunt Racing 2018 / Motor Racer Games / Android Gameplay FHD #2 Are you ready to perform beach motocross bike crazy
Minden jármű azonos teljesítményű, és a szintek nagyon-nagyon nehézek
Nagyon elavult játék, közepes mechanika, és ad egy "ajándékkártyát 5 dollárért", de csak akkor is fizetni kell, ha egy 4,99 dolláros kerékpárt választasz. Azt írja ki, hogy ajándékkártyával vásároljon különleges kerékpárt az üzletben, de valójában csak 3 olyan kerékpárra vonatkozik, amelyek ára meghaladja az 5 dollárt.
Hogy őszinte legyek, ez a játék elvesztette a szikráját. Most mindenért fizetni kell. A kaland szép, de mégis ráférne egy felújított verzió
Akkoriban a biciklik nagy része nekem volt. Nem, újra játszom, és valamiért már nem a kezemben vannak a motorjaim, amiért fizettem...próbáltam visszaállítani a vásárlást, de sikertelenül.. Nagyon mérges vagyok, és nagyon szeretném visszakapják a kifizetett kerékpárjaimat, például az ultrabike-ot, a gyerekbiciklit stb.
Régen egy szórakoztató játék volt, de inkább pénzszerzésnek tűnik a tolakodó ajánlatokkal.
Motorverseny játékok - játssz ingyen játék
Nagyszerű időtöltés, bárcsak kisebb többjátékos gólok lennének a pályákon!!
Kaptam egy 5-ös ajándékutalványt, de miután kaptam egy 10-est, de a 10-es 1 nap múlva lejár, az 5-ös pedig 6 napig érvényes.
Játszottam vele egy ideje, és mindig szórakoztató volt, szóval elég nasztolgikus volt. Még mindig nagyon jó játék.
Moto X3M Bike Race Game - Apk AMP
Räikkönen örül, hogy nem kell többet az F1 „képmutató ... - MSN
Planet Bomber! Arkaadmängud uuej
Nagyon jó!!!
Whether it's just a better fitness, a more fit lifestyle or a race preparation. ... @speedwaybudapest @high5hungary @mucoff_hungary @cube.bikes.hungary.
Túl sokat támaszkodik a játékvásárlásra..
nem tetszik a döntés funkció, kérem, tegye úgy, hogy a beállításokban módosíthassa
Ezért játszhatja ezt a játékot számítógépén vagy iOS vagy Android mobiltelefonján, amelynek irányelve ... Kids Bike Race-Motorcycle Game.
Ez egy Ok kerékpáros játék a játék különböző szintjei miatt, amelyeket négy csillagra értékeltem, mert ahogy haladsz, azt mondanám, hogy a szintek kissé nehezednek.
Vezetési játékokat keresel? Versenyzős játékok? Szórakoztató játékok? Igazad van! Bike Race az egyik legjobb autóverseny játék az Android!